Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι δημιουργοί του Cobra Kai μίλησαν για το μέλλον της σειράς

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή τους οι δημιουργοί της σειράς Cobra Kai του Netflix μίλησαν για ό,τι έπεται στην 5η σεζόν του Karate Kid spin-off. Ο 5ος κύκλος επεισοδίων έχει ήδη γυριστεί και μόλις κυκλοφορήσει αναμένεται να ικανοποιήσει τη δίψα του κοινού ύστερα από το cliffhanger με το οποίο αποχαιρέτησε η τέταρτη σεζόν.

Οι Jon Hurwitch και Josh Heald περιέγραψαν την ιστορία της 5ης σεζόν ως απρόβλεπτη, ενώ θα περιέχει εμφανίσεις – έκπληξη από περισσότερους γνώριμους χαρακτήρες των ταινιών Karate Kid. Ύστερα από τη νίκη των κακών στην εκπνοή των τελευταίων επεισοδίων, η επιστροφή της σειράς θα δει το χάος να κυριαρχεί, με την εξέλιξη των πραγμάτων να γίνεται πολύ διαφορετικά απ’ ότι στο παρελθόν. Ο Hayden Schlossberg δήλωσε επίσης πως οι showrunners γνωρίζουν ήδη το πως θα τελειώνει (περίπου) η σειρά, όμως το φινάλε απέχει ακόμα μερικές σεζόν.

Στο Kobra Kai εμφανίζονται οι Daniel LaRusso, Jjohnny Lawrence, Amanda LaRusso, Miguel Diaz, Robby Keene, Samantha LaRusso, Eli “Hawk” Moskowitch, Demetri Alexopoulos, John Kreese, Tory Nichols και Terry Silver. Executive producers του show είναι οι Ralph Macchio, William Zabka, Will Smith, James Lassiter, Caleeb Pinkett (για την Overbrook Entertainment) και Susan Ekins (σε συνεργασία με τη Sony Pictures Television).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*